D.O.S. – turnsters laten zich zien bij finalewedstrijden!

Tijdens de finalewedstrijden in de 6e divisie in Rayon “de Hanzestreek” op zaterdag 2 juni j.l. in Doetinchem kwamen maar liefst 7 D.O.S. – turnsters in actie.

De jongste turnsters moesten in de eerste wedstrijd hun kunsten vertonen en de onderlinge verschillen tussen alle 36 deelnemende turnsters was zéér klein. Zowel Lika Dinkelman, als Sara van Aalderen, voerden hun oefeningen prima uit en kunnen met een respectievelijk 21e plaats én een 25e plaats terugkijken op een hele goede finalewedstrijd. In de categorie: Jeugd 1 eindigde Esmee Sleumer op een keurige 20e plaats.

Vervolgens turnden in de categorie: meisjes – Pupil 1, namens D.O.S., 3 turnsters hun finalewedstrijd, waarbij Ruth Warnshuis helaas niet kon meedoen, in verband met een blessure. Helaas was de concurrentie erg sterk, maar Ymre Sleumer (13e plaats), Sophie Milius (22e plaats) en Lynn Dieks (25e plaats) lieten zien, dat zij zich niet voor niets hadden geplaatst voor deze finalewedstrijd.

Richelle Haitink trad in de derde finalewedstrijd in de categorie: meisjes – Pupil 2 aan. In deze categorie deden 31 turnsters mee en Richelle eindigde met een 4e plaats nét naast het podium.

(1.) Foto ((finale)wedstrijden (D.O.S. (2-6-2018))) (2.) Foto ((finale)wedstrijden (D.O.S. (2-6-2018)))