Even aan u voorstellen:…

Een nieuw gym – seizoen, een nieuw “gezicht”:…

Afgelopen gymseizoen heeft Floris Dinkelman afscheid genomen, als leiding van beidejeugdbootcamp” – groepen. Janet BanninkSimmelink neemt deze lessen van Floris over én hieronder stelt zij zich aan u voor:…

Mijn naam is Janet Bannink – Simmelink. Ik ben getrouwd met Arjan en samen hebben we 2 kinderen van 14 en 16 jaar. Ik ben eigenaar van het bedrijf: “Gezond4You”. Hier ben ik werkzaam als B.G.N. – gewichtsconsulent en Power – walk / Bootcamp – trainster. Ik begeleid mensen naar een gezonde leefstijl, geef voedingsadviezen én verzorg Power – walk en Bootcamp – lessen.

Ná mijn loopbaan als kok én het geven van kookcursussen aan verstandelijk beperkten, ben ik mij een aantal jaren geleden gaan omscholen tot B.G.N. – gewichtsconsulent. In die periode ontwikkelde ik méér en méér interesse voor bewegen én sporten, in combinatie met een gezondere leefstijl. Hoe kan ik iemand iets bieden, wat hij of zij nodig heeft aan beweging, sport en voedingsadvies? Mede hierdoor ben ik de opleiding tot fitness – trainer gaan doen en ben ik mij steeds meer hierin gaan verdiepen. Ook heb ik de cursus tot Bootcamp – trainster gevolgd.

En nu komt D.O.S. op mijn pad. Ik was direct enthousiast en werd met open armen ontvangen. Ik heb heel veel zin in om elke dinsdagmiddag heerlijk te trainen met de kinderen. Lekker bezig zijn met mijn passie en het goed en functioneel laten bewegen van kinderen, ieder kind lekker op zijn/haar eigen niveau bezig laten zijn én het creëren van een glimlach. Mijn werk geeft mij energie én voldoening en dit wil ik overbrengen op de kinderen.

Foto (Janet Bannink - Simmelink (8-9-2019))