zomerbootcamp

Gymnastiekvereniging DOS biedt op drie data “zomerbootcamp” aan!
Lekker buiten bewegen in de zomervakantie? Kom eens mee doen met bootcamp in Barchem!

Voor wie?
Wil je kennismaken met bootcamp en/of lekker fit blijven tijdens de “zomervakantie”, terwijl jouw teamsport even stil ligt? Dat kan nu bij gymnastiekvereniging DOS in Barchem!

Bootcamp?
Een aantal jaar geleden is DOS gestart met het geven van bootcamplessen op de zaterdagmorgen. Het gevolg is een fanatieke groep bootcampers, die elke zaterdagochtend met veel plezier de week afsluiten en het weekend sportief beginnen. Hierbij staan plezier en veiligheid voorop en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen. Want veel mensen denken bij het woord “bootcamp” al snel aan de drillende manier van trainen in het leger, maar in de fitnesswereld gaat bootcamp er heel anders aan toe! Het is juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. Daarbij leent de prachtige omgeving van Barchem en de Lochemse Berg zich natuurlijk uitstekend om conditie- en spierversterkende oefeningen te doen!

Zomeractie!
Dit jaar biedt gymnastiekvereniging DOS, net als de voorgaande jaren, een speciale zomeraanbieding aan om kennis te maken met bootcamp of om gewoon lekker te sporten en zo je conditie op peil te houden. De “zomerbootcamp” vindt plaats op drie data: zaterdag 15 augustus a.s., dinsdag 18 augustus a.s. en dinsdag 25 augustus a.s.! Op zaterdag 15 augustus a.s. wordt begonnen om 8.30 uur, op de dinsdagen ’s avonds om 19.30 uur. Alle dagen wordt verzameld bij ’t Onderschoer, Beuklaan 1 in Barchem. Voor € 5,00 per persoon per keer kun je geheel vrijblijvend meedoen. Deelname is op eigen risico.
Graag verwelkomen wij jou!
Dit is hét moment om te kijken of je bootcamp leuk vindt! Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen, mensen van allerlei leeftijden met allerlei achtergronden doen mee en plezier staat voorop! Dus, wat houdt je tegen?!
Voor meer informatie over bootcamp en gymnastiekvereniging DOS verwijzen wij je graag naar: www.dosbarchem.nl.