nieuwe leiding, Kimberley Meijer

Mijn naam is Kimberley Meijer, 20 jaar en woonachtig in Borculo. Sinds eind januari geef ik les bij DOS. Ik ben iedere maandagavond te vinden in het Onderschoer voor de dansles voor de jeugd en de combifit voor volwassenen. Ik heb al enige jaren ervaring in het lesgeven bij een sportschool en nu zijn daar de lessen bij DOS bijgekomen. Ik vind dit super leuk!

Ik ben van plan om de danslessen energiek, uitdagend en leuk te gaan geven, waarbij ik met de meiden naar een eindpresentatie toe wil werken. We gaan ons voornamelijk richten op streetdance, maar ik vind het ontzettend leuk om diverse dansstijlen door elkaar te gooien. Momenteel is de groep niet zo groot, graag zouden wij de groep willen laten groten of zelfs willen uitbreiden naar 2 groepen, dus heb je zin om te dansen dan ben je van harte welkom!

Bij de combifit doe ik eigenlijk van alles. Ik werk het ene blok met steps, het andere met gewichten, een volgende keer zonder materiaal. Ik haal mijn lesideeën voornamelijk uit de aerobics-, de dans- en yogawereld. Iedere les is uitdagend voor zowel de conditie als de spierkracht! Ik werk altijd op muziek omdat ik dat zelf het prettigst vind. Mijn streven is om iedere periode een tandje bij te zetten en mijn deelnemers iedere les met een voldaan gevoel naar huis te sturen.

Ik heb ontzettend veel zin om bij DOS aan de slag te gaan. Zie ik jou een keer in mijn les?

Groetjes Kimberley

 

IMG_4572 (2) 12645041_819549441501420_4226620613499047810_n