Medailles én finaleplaatsen voor D.O.S. – turnsters!

Tijdens de 3e voorwedstrijden in de 6e divisie in Rayon “de Hanzestreek” op zaterdag 7 april j.l. in Doetinchem hebben 2 D.O.S. – turnsters een medaille gewonnen.

Bij de meisjes Pupil 1 behaalde Ruth Warnshuis, evenals in de vorige 2 voorwedstrijden, de bronzen medaille en stond Lynn Dieks nét naast het podium op plaats: 4. Zij hebben zich hiermee voor de finale van de Regio Gelderland – Oost geplaatst, evenals Ymre Sleumer (die door een blessure deze voorwedstrijden niet mee kon doen) en Sophie Milius.

Bij de meisjes Instap behaalde Sara van Aalderen een welverdiende 4e plaats. Zij behaalde hiermee een finaleplaats, evenals Lika Dinkelman, die op de 7e plaats eindigde. Lauren Wanschers eindigde op plaats: 9, Iris Postma op plaats: 13 en Jade Zweers op plaats: 15.

In de laatste wedstrijdronde turnde Richelle Haitink een geweldige wedstrijd en zag dit beloond worden met de gouden medaille in de categorie Pupil 2! Tegelijkertijd turnden Esmee Sleumer en Suzanne Lemmers in Jeugd 1. Zij eindigden respectievelijk op de 9e plaats en op de 13e plaats. Richelle en Esmee gaan hiermee ook door naar de finale van de Regio Gelderland – Oost op zaterdag 2 juni a.s.

(1.) Foto ((voor)wedstrijd (D.O.S. (7-4-2018))) (2.) Foto ((voor)wedstrijd (D.O.S. (7-4-2018))) (3.) Foto ((voor)wedstrijd (D.O.S. (7-4-2018))) (4.) Foto ((voor)wedstrijd (D.O.S. (7-4-2018)))