Gymnastiekvereniging DOS biedt dit jaar opnieuw zomerbootcamp aan!

Voor wie?

Wil je kennismaken met bootcamp en/of lekker fit blijven, tijdens de zomervakantie? Dat kan bij gymnastiekvereniging DOS in Barchem!

Zomerbootcamp

Dit jaar biedt gymnastiekvereniging DOS, net als voorgaande jaren, een speciale zomeraanbieding aan om kennis te maken met bootcamp of om gewoon lekker te sporten en zo je conditie op peil te houden. De zomerbootcamp vindt plaats op de dinsdagavond én de zaterdagochtend. De eerste zomerbootcamp-les is op dinsdag 5 juli a.s. en de laatste zomerbootcamp-les is op dinsdag 23 augustus a.s. Op de dinsdagavond wordt gestart om 19.00 uur en op de zaterdagochtend om 8.30 uur. Alle dagen wordt verzameld bij ’t Onderschoer, Beukenlaan 1 in Barchem. Voor € 5,00 per persoon per keer kun je geheel vrijblijvend meedoen. Deelname is wel op eigen risico.

Graag verwelkomen wij jou!

Dit is hét moment om te kijken of je bootcamp leuk vindt! Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen, mensen van allerlei leeftijden met allerlei achtergronden doen mee en plezier staat voorop! Dus, wat houdt je tegen?!

Wil je meedoen?

Meld je dan van tevoren even aan bij de instructeur, Floris Dinkelman (mobiele telefoonnummer: 06 – 13625892). Dan weet hij, dat je komt en hoeveel mensen hij kan verwelkomen.

Gaan we jou zien?

Foto (zomer)bootcamp (D.O.S. Barchem (2-7-2016))