Eieractie DOS Barchem succes!

Ook dit jaar is de door de gymnastiekvereniging DOS Barchem georganiseerde eieractie een groot succes geworden. Dit jaar was er een extra stimulans om de eieren te kopen, want er was een gouden ei in één van de dozen verstopt. Ineke Tragter was de gelukkig vinder en mocht bij Bakker Janssen een door hen gesponsord en prachtig opgemaakt chocolade paasei ophalen.

De lege eierdozen waren weer massaal ingeleverd. Hierdoor en door het zelf inpakken van de eieren begonnen we al met een besparing.
Nadat vrijwilligers op vrijdag al 6000 eieren hadden ingepakt, bleek in de loop van de volgende ochtend dat de verkoop zo goed liep, dat er nog een paar duizend bij gehaald moesten worden. Ter plekke werden deze ingepakt, bestickerd en meegegeven aan de verkopers.
Hiiermee willen wij iedereen bedanken die op enigerlei wijze meegewerkt heeft om deze actie tot een succes te maken.
Allereerst natuurlijk de kippen van de familie Bouwmeester, zonder hen was het echt niet gelukt, Bakker Janssen voor het mooie paasei, AMI kappers voor de verzorging van de flyers, de bezorgers van deze flyers, iedereen die eierdozen heeft gespaard, de eierinpakkers, ’t Onderschoer, omdat deze speciaal voor deze actie open was, de verkopers, die met kratten en manden vol eieren op pad gingen en last but not least de KOPERS. DANK U WEL.

 

eieren