Eieractie DOS

EIERACTIE DOS – BARCHEM
De gymnastiekvereniging DOS in Barchem organiseert op zaterdag 19 maart weer haar EIERACTIE. Op deze zaterdag vóór Palmpasen komen onze leden deur aan deur om eieren te verkopen.

Vanaf 9.30 uur gaan de vrijwilligers op pad. Deze eieren van vrije uitloopkippen, die rechtstreeks van de boer komen, kosten € 2,50 voor 10 stuks. Dit jaar is tussen de eieren een speciaal ei verstopt, dat recht geeft op een lekkere verrassing. Wat dat is, dat houden we nog even geheim.
Komen er leden van onze vereniging bij u aan de deur, maar wilt u geen eieren kopen, maar wel iets doen voor de vereniging, dan is een vrije gift altijd zeer welkom!
Het is ook mogelijk om op 19 maart van 10.00 tot 12.00 uur in ‘t Onderschoer onze eieren te kopen.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het lesmateriaal van de gymvereniging.

Voor deze actie hebben wij schone lege eierdozen, waarin 10 eieren verpakt kunnen worden, nodig. Als u deze heeft en zelf verder niet gebruikt, wilt u deze dan komen brengen naar de Ruurloseweg 4 of inleveren in de sportzaal van ‘t Onderschoer?

Tevens vragen wij vrijwilligers om ons te helpen met de verkoop. Zoals altijd maken vele handen licht werk. Vanaf 9.15 uur kunt u in ‘t Onderschoer terecht om de te verkopen eieren op te halen. Wilt u dan een tas of krat meenemen om de eieren in te vervoeren?
Wilt u ons helpen dan kunt u zich opgeven via secretariaatdosbarchem@live.nl of via een briefje in de brievenbus van Ruurloseweg 4, maar gewoon op 19 maart naar ’t Onderschoer komen om te helpen, is uiteraard ook geweldig.

LATEN WE ER MET ZIJN ALLEN VOOR ZORGEN DAT OOK DEZE BARCHEMSE ACTIE WEER EEN SUCCES WORDT!!!!

eieren