selectiemeisjes presteren wederom goed

Op zaterdag 23 januari hebben de meisjes van de selectie hun 2e voorwedstrijd in de 6e divisie geturnd en ze hebben het net als de vorige keer super gedaan! 

De wedstrijden werden geturnd in Zelhem. In de ochtendwedstrijd deden de meisjes van 8 jaar mee en dat waren voor DOS Bo Benning, Maud Holsbeeke en Richelle Haitink. 

Bo en Richelle wisten hun score van de 1e wedstrijd te verbeteren en mochten bij de prijsuitreiking het erepodium betreden! Ondanks haar betere score werd Bo nu 3e en Richelle kreeg de zilveren medaille omgehangen. Zij verbeterde haar score met 2,5 punten. Maud scoorde iets lager dan de vorige keer, n.l. 0,7 punt, maar omdat de andere meisjes zich verbeterden werd Maud nu 8e. Alle 3 de meisjes houden uitzicht op een finaleplaats, die tijdens de 3e voorwedstrijd op 26 maart wordt bepaald.

In de middagwedstrijd deden de andere 5 selectiemeisjes mee (Suzanne Lemmers, Mayke Visschers, Ienske Blanckenborg, Esmee Sleumer en Noa Koeleman) 

Zij deden mee in de categorie Pupil 1 D3 in een veld van 20 deelneemsters. Zij turnden een goede wedstrijd en hier wisten ook de meeste meisjes zich te verbeteren t.o.v. de vorige wedstrijd. Noa Koeleman haalde de hoogste score van deze 5 meisjes met een mooie 6e plaats. Suzanne Lemmers had een 10e plaats en een verbetering van haar vorige score met wel 4.5 punten! Vlak daarachter eindigden Mayke Visschers op plaats 11 en Esmee Sleumer op de 12e plaats. Ook Esmee verbeterde zich sterk t.o.v. de vorige wedstrijd, met meer dan 6 punten! Ienske Blanckenborg turnde heel netjes, maar had haar dag niet en zowel op brug ongelijk als balk scoorde ze minder dan gewoonlijk waardoor ze 14e werd. 

Ook deze meisjes houden nog uitzicht op een finaleplaats bij de Regiokampioenschappen, dus de selectie meisjes van DOS hebben het weer super goed gedaan!

Meiden zet hem op tijdens de laatste voorwedstrijd!

meisjes selectiebo 3, richelle 2